TECHKON

SPECTROPLATE

De meting van de juiste puntoverdracht op de drukplaat is een belangrijk bestandsdeel van een uitgebreide procescontrole. De SpectroPlate past meettechnologie toe op basis van microscopische beeldopname en verwerking volgens de gevestigde norm. Het apparaat verenigt alle voordelen van deze moderne meettechnologie in een compact, in de hand te houden instrument.

De buitengewoon hoge meetnauwkeurigheid van SpectroPlate wordt bepaald door de kwaliteit van het optische systeem en de prestaties van de algoritmen voor beeldverwerking. Dankzij de uitstekende beeldkwaliteit en de ingenieuze grafische berekeningen kan SpectroPlate nauwkeurig elke schermgrootte en schermtechnologie lezen: FM, AM of Hybrid-scherm. De spectraal witte belichting en dynamische kleurevaluatie maakt het mogelijk om allerlei soorten platen en gecoate oppervlakken te lezen.

Met de gratis Techkon Connect software (Windows) sluit u de meter gemakkelijk aan op de PC voor nog meer mogelijkheden en opslag van alle data en  linearisering voor een RIP plaat processor.

Alle apparaten worden officieel gekalibreerd in samenwerking met FOGRA

 

Download de brochure

Download de handleiding

Download de nieuwste firmware

Download SpectroConnect

Stroomvoorziening: Ingebouwde oplaadbare NiMH batterij (USB kabel inclusief) 10.000 metingen per volle batterij

Gewicht: 490 gram

Afmeting: 61 x 50 x 185mm

Prijs: vanaf €2.900,-

TECHKON

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

Wilt u meer informatie over dit product?