TECHKON

SPECTRODRIVE

De nieuwe TECHKON SpectroDrive is met zijn Spectrale- en densiteit meetmogelijkheden, de perfecte oplossing om de productiviteit van uw drukwerk aanzienlijk te verhogen door te zorgen voor consistente afdrukkwaliteit en kleurnauwkeurigheid tijdens de gehele oplage.

Het systeem bestaat uit twee componenten. Het gemotoriseerde meetsysteem scant een totale kleurenbalk op een bedrukt vel binnen enkele seconden en zendt simultaan de spectrale meetgegevens draadloos naar de PC, waar alle relevante informatie voor het besturen van de drukpers wordt weergegeven. Een uniek kenmerk van SpectroDrive is de flexibiliteit om te worden gebruikt op elk type drukpers en op elk gewenst formaat. De SpectroDrive kan worden gebruikt als scanner en als handapparaat voor afzonderlijke metingen. Neem het apparaat uit de horizontale rail en plaats hem waar u maar een kleur meting wilt uit te voeren. SpectroDrive heeft nu ook een display die de meetwaarden van spotmetingen direct op het apparaat toont. 

De Windows-software TECHKON ExPresso 4 biedt een uitgebreide tool-set die bestaat uit het meten van CMYK en steunkleuren, ondersteuning van maximaal 16 afdrukken eenheden, weergave van kleur dichtheid, puntverbreding, grijsbalans, L * a * b * -waarden en aanbevelingen over hoe de inkt op de pers aan te passen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de volledige functionaliteit. Dankzij het flexibele ontwerp is TECHKON ExPresso uitbreidbaar en veelzijdig. De meetgegevens kunnen worden geëxporteerd naar andere softwareapplicaties die real-time aan te sluiten zijn op drukpersen met een “Closed loop” systeem

 

Download de brochure

Download de handleiding

Download SpectroCheck

Download de nieuwste firmware

Download SpectroConnect

Download ExPresso 3.6.0.6

Download ExPresso 4.2.0.1

Stroomvoorziening: Ingebouwde oplaadbare LiFe04 batterij ( AC adapter) 10.000 metingen per volle batterij

Gewicht: 925 gram

Afmeting: 59 x 96 x 170mm

Prijs: vanaf €13.500,-

TECHKON

BEKIJK ALLE PRODUCTEN

Wilt u meer informatie over dit product?